Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - PEC Zwolle

De Fortuna Vrouwen spelen aanstaande dinsdag hun eerste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Op dinsdag 7 februari speelt de ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners in eigen huis tegen de oude club van Moïsa van Koot, PEC Zwolle. De Zwollenaren behaalden tot dusver negen punten uit elf wedstrijden, waarmee ze op de negende plek staan. Fortuna heeft zich daarentegen steviger op de derde plek genesteld. De Sittardse formatie nam het al eerder op tegen de blauwwitte: op bezoek in Zwolle werd een historisch 2-5 overwinning geboekt, de eerste Eredivisie-overwinning ooit voor de Fortuna Vrouwen. 

Factsheet

Members en losse tickets

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna 1. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 18:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).