Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - Feyenoord

De kop is eraf. Na een uitwedstrijd tegen Ajax, wacht op zondag 25 september de eerste thuiswedstrijd. Fortuna Vrouwen neemt het dan op tegen de dames van Feyenoord. Het team van hoofdtrainer Roger Reijners hoopt door zoveel mogelijk supporters naar voren te worden geschreeuwd. Benieuwd hoe de eerste wedstrijd eruit ziet? Hieronder lees je alles wat je moet weten over ons thuisdebuut.

Factsheet

Memberships en losse tickets

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende. Voor wie een Fortuna Vrouwen Membership heeft besteld, deze zijn inmiddels verstuurd.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 11:15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).