Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - ADO Den Haag

Na twee knappe uitoverwinning -tegen PEC Zwolle en PSV- spelen de dames van Fortuna op zaterdag 22 oktober weer een duel in Sittard. ADO Den Haag is dan de tegenstander. De clubs ontlopen elkaar nauwelijks in de beginfase van de competitie. De club uit de Hofstad heeft één punt meer en bezet daardoor de vierde plek, een plek hoger dan de ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners. 

Factsheet

Members en losse tickets

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende. Voor wie een Fortuna Vrouwen Membership heeft besteld, deze zijn inmiddels verstuurd.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 11:15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).