Aanvullende informatie Fortuna Sittard - Willem II

De eerste thuiswedstrijd zonder restricties bracht ons afgelopen zondag niet het gewenste resultaat. Daar moeten we verandering in brengen, te beginnen tegen Willem II. De wedstrijd tegen de directe concurrent staat gepland voor zondag 13 maart 2022 om 12:15 uur. Om ongemakken te voorkomen is hieronder alles wat je moet weten terug te vinden. 

Parkeren

Indien je besluit de wedstrijd te bezoeken met de auto, is het belangrijk om te weten dat er vanuit de gemeente structureel wordt gehandhaafd op het onjuist parkeren tijdens wedstrijddagen. Zet daarom de auto op een van de parkeerplaatsen of op een van de parkeervelden in de omgeving van het stadion. 

Beschikbare parkeervelden:
P4: €3,00
P5: €3,00
Sabic: €3,00
Ballorig: €4,00

Arriva:
Op wedstrijddagen is het als member nog steeds mogelijk om met 50% korting te reizen op het traject van Arriva, zowel trein als bus. Om gebruik te maken van deze korting dient er op voorhand een digitaal ov-ticket te worden aangeschaft. Klik hier om de reisvoorwaarden te lezen en jouw digitale ov-ticket aan te schaffen. Het is helaas niet mogelijk om de korting te ontvangen bij de aanschaf van een ticket op het station of in de bus. 

Kaartverkoop

Voor de wedstrijd tegen Willem II geldt een Clubcard-verplichting. Deze is gratis aan te schaffen via Mijn Fortuna. Het is met een geldig account mogelijk om drie extra tickets te bestellen. De kaarten zijn eveneens online aan te schaffen via Mijn Fortuna. Door de restricties is het niet mogelijk om fysieke kaartverkoop te faciliteren op de wedstrijddag. 

Entree

De poorten van het stadion gaan anderhalf uur voor de wedstrijd open, om 10:45 uur. Ondanks het wegvallen van de corona restricties, willen we iedereen adviseren om tijdig naar het stadion te komen. Op deze manier voorkom je dat je de eerste minuten mist. Om de doorstroom te verspreiden zal er ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II weer een cateringsactie zijn, waarbij je tot 11:45 uur een halve liter bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine. 

Fanshop

De fanshop in het stadion is met de opening van de fanshop in het centrum enkel nog geopend op wedstrijddagen. Met thuiswedstrijden openen de deuren vanaf twee uur voor de wedstrijd, wat tegen Willem II betekent dat de fanshop zal openen om 10:15 uur. Tijdens de wedstrijd is de fanshop gesloten. Na het laatste fluitsignaal zal de fanshop nog geopend zijn tot 15:00 uur. 

Catering

Betaalkaart (DiGiCard) en munten
De DiGiCard is voor members online op te waarderen via Mijn Fortuna. Indien je niet in het bezit bent van een DiGiCard, is een reguliere betaalkaart aan te schaffen bij een van de kassa’s in het stadion. Hiervoor wordt een borg gevraagd van €2,50. Met deze kaart is het niet mogelijk om online op te waarderen, dit dient te gebeuren bij een van de kassa’s. Het blijft tot de laatste wedstrijd van het seizoen 2021/2022 tevens mogelijk om met de groene munten te betalen. Na het lopende seizoen komen deze te vervallen. Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om te pinnen bij de catering punten.

Korting voor members
Alle members ontvangen zoals eerder gecommuniceerd structureel 5% korting op aankopen bij de catering punten binnen het stadion. Let op: deze korting kan alleen worden toegepast bij betalingen met de DiGiCard.