Aanvullende informatie: Fortuna Sittard - SC Cambuur

Zaterdag staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In het eerste duel werd met steun van een vol stadion een verdienstelijke pot op de mat gelegd, ondanks de 2-3 nederlaag tegen Ajax. In de wedstrijd tegen SC Cambuur hopen we opnieuw op de steun van de twaalfde man. Een mooie bijkomstigheid is de aanwezigheid van Zian Flemming. De Amsterdammer neemt voorafgaand aan de wedstrijd afscheid van het Sittardse publiek. Alles wat je moet weten over deze wedstrijd lees je hieronder.

Factsheet

Extra bierpunt bij FRS

Om de doorstroom bij de cateringpunten bij de Fernando Ricksen Side te optimaliseren, is besloten om komend seizoen het extra bierpunt te openen. In dit punt kunnen enkel halve liters Brand bier worden besteld. Het betreffende cateringpunt is te vinden ter hoogte van de ingang FRS/A. Het betalen met de groene cateringmunten is niet meer mogelijk. 

Nog geen fysieke kaart?

Ben jij nog niet in het bezit van een fysieke kaart? Neem dan contact met ons op. Dit kan door tijdens kantooruren te bellen (046 411 3440) of langs te komen. Het is tevens mogelijk om tijdens de wedstrijddag langs te komen bij de ticket-unit. 

Fanshop in het centrum eerder dicht

De fanshop in het centrum van Sittard zal in verband met de wedstrijd de deuren een uur eerder sluiten. Dit betekent dat de fanshop is geopend van 11:00 tot 15:00 uur. De fanshop in het stadion opent om 16:45 uur.