Aanvullende informatie Fortuna Sittard - PEC Zwolle

We moesten er even op wachten, maar zondagavond is het dan eindelijk zover. De eerste thuiswedstrijd zonder restricties. PEC Zwolle is de tegenstander in het Fortuna Sittard Stadion.In de afgelopen periode gingen er een flink aantal kaarten over de (digitale) toonbank. Het zal ongetwijfeld weer wennen zijn. Om niet voor verrassingen te komen staan is hieronder de aanvullende informatie in aanloop naar dit duel terug te vinden. 

Parkeren

Indien je besluit de wedstrijd te bezoeken met de auto, is het belangrijk om te weten dat er vanuit de gemeente structureel wordt gehandhaafd op het onjuist parkeren tijdens wedstrijddagen. Zet daarom de auto op een van de parkeerplaatsen of op een van de parkeervelden in de omgeving van het stadion. Tevens is het vanaf heden mogelijk om gratis te parkeren op het DSM-parkeerterrein aan de Poststraat. 

Beschikbare parkeervelden:
P4: €3,00
P5: €3,00
Sabic: €3,00
Ballorig: €4,00

Arriva:
Op wedstrijddagen is het als member nog steeds mogelijk om met 50% korting te reizen op het traject van Arriva, zowel trein als bus. Om gebruik te maken van deze korting dient er op voorhand een digitaal ov-ticket te worden aangeschaft. Klik hier om de reisvoorwaarden te lezen en jouw digitale ov-ticket aan te schaffen. Het is helaas niet mogelijk om de korting te ontvangen bij de aanschaf van een ticket op het station of in de bus. 

Kaartverkoop

De wedstrijd tegen PEC Zwolle is voor alle supporters te bezoeken. Er geldt geen Clubcard-verplichting, waardoor er onbeperkt kaarten kunnen worden gekocht. Dit kan tot zondag 19:45 uur via Mijn Fortuna. Tevens zal er fysieke kaartverkoop plaatsvinden bij het stadion, in de ticketunit aan de Oost-zijde (Lissabonlaan) van het stadion. Mocht je als member nog niet jouw gratis ticket verzilverd hebben, klik dan hier om te kijken hoe je dat doet. 

Entree

De poorten van het stadion gaan anderhalf uur voor de wedstrijd open, om 18:30 uur. Ondanks het wegvallen van de corona restricties, willen we iedereen adviseren om tijdig naar het stadion te komen. Op deze manier voorkom je dat je de eerste minuten mist. Om de doorstroom te verspreiden zijn er diverse initiatieven op touw gezet, klik hier voor meer informatie. 

Fanshop

De fanshop in het stadion is met de opening van de fanshop in het centrum enkel nog geopend op wedstrijddagen. Met thuiswedstrijden openen de deuren vanaf twee uur voor de wedstrijd, wat tegen Sparta Rotterdam betekent dat de fanshop zal openen om 18:00 uur. Tijdens de wedstrijd is de fanshop gesloten. Na het laatste fluitsignaal zal de fanshop nog geopend zijn tot 22:30 uur. 

Catering

Betaalkaart (DiGiCard) en munten
De DiGiCard is voor members online op te waarderen via Mijn Fortuna. Indien je niet in het bezit bent van een DiGiCard, is een reguliere betaalkaart aan te schaffen bij een van de kassa’s in het stadion. Hiervoor wordt een borg gevraagd van €2,50. Met deze kaart is het niet mogelijk om online op te waarderen, dit dient te gebeuren bij een van de kassa’s. Het blijft tot de laatste wedstrijd van het seizoen 2021/2022 tevens mogelijk om met de groene munten te betalen. Na het lopende seizoen komen deze te vervallen. Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om te pinnen bij de catering punten.

Korting voor members
Alle members ontvangen zoals eerder gecommuniceerd structureel 5% korting op aankopen bij de catering punten binnen het stadion. Let op: deze korting kan alleen worden toegepast bij betalingen met de DiGiCard.