Aanvullende informatie Fortuna Sittard - Heracles Almelo

Na een interlandbreak wordt de Eredivisie komend weekend weer hervat. Fortuna Sittard ontvangt in de komende speelronde Heracles Almelo. De wedstrijd tegen de Tukkers staat gepland voor zondag 3 april 2022 om 14:30 uur. Om ongemakken te voorkomen is hieronder alles wat je moet weten terug te vinden. Klik hier voor een compacte factsheet, welke je eenvoudig met je vrienden kunt delen! 

Parkeren

Indien je besluit de wedstrijd te bezoeken met de auto, is het belangrijk om te weten dat er vanuit de gemeente structureel wordt gehandhaafd op het onjuist parkeren tijdens wedstrijddagen. Zet daarom de auto op een van de parkeerplaatsen of op een van de parkeervelden in de omgeving van het stadion. P4, P5, Sabic (€3,00), Ballorig (€4,00) en DSM (gratis).

Arriva
Op wedstrijddagen is het als member nog steeds mogelijk om met 50% korting te reizen op het traject van Arriva, zowel trein als bus. Om gebruik te maken van deze korting dient er op voorhand een digitaal ov-ticket te worden aangeschaft. Klik hier om de reisvoorwaarden te lezen en jouw digitale ov-ticket aan te schaffen. Het is helaas niet mogelijk om de korting te ontvangen bij de aanschaf van een ticket op het station of in de bus. 

Kaartverkoop

Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo geldt geen Clubcard-verplichting. Het is zodoende mogelijk om zonder restricties kaarten aan te schaffen. Dit kan online via Mijn Fortuna of op de wedstrijddag bij de ticketunit ter hoogte van de ingang Oost/Zuid.

Kidsplein

Rondom de wedstrijd tegen Heracles Almelo wil Fortuna Sittard haar jongste fans een onvergetelijke dag bezorgen. Daarom zal er ter hoogte van de ticketunit aan de Lissabonlaan een kidsplein worden gerealiseerd. Op dit plein worden meerdere activiteiten opgezet, waarbij je ook nog eens kans maakt op leuke Fortuna Sittard-prijzen! Daarnaast is er de mogelijkheid om op het kidsplein te genieten van een hapje of een drankje.

ENTREE & PRE-Party

De poorten van het stadion gaan anderhalf uur voor de wedstrijd open, om 13:00 uur. Ondanks het wegvallen van de corona restricties, willen we iedereen adviseren om tijdig naar het stadion te komen. Op deze manier voorkom je dat je de eerste minuten mist. Om de doorstroom te verspreiden zal er ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo weer een cateringsactie zijn, waarbij je tot 14:00 uur een halve liter bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine. Daarnaast zal een DJ de tribunes voorzien van muziek, eveneens tot 14:00 uur.

Fanshop

De fanshop in het stadion is met de opening van de fanshop in het centrum enkel nog geopend op wedstrijddagen. Met thuiswedstrijden openen de deuren vanaf twee uur voor de wedstrijd, wat tegen Heracles Almelo betekent dat de fanshop zal openen om 12:30 uur. Tijdens de wedstrijd is de fanshop gesloten. Na het laatste fluitsignaal zal de fanshop nog geopend zijn tot 17:30 uur. 

Catering

Betaalkaart (DiGiCard) en munten
De DiGiCard is voor members online op te waarderen via Mijn Fortuna. Indien je niet in het bezit bent van een DiGiCard, is een reguliere betaalkaart aan te schaffen bij een van de kassa’s in het stadion. Hiervoor wordt een borg gevraagd van €2,50. Met deze kaart is het niet mogelijk om online op te waarderen, dit dient te gebeuren bij een van de kassa’s. Het blijft tot de laatste wedstrijd van het seizoen 2021/2022 tevens mogelijk om met de groene munten te betalen. Na het lopende seizoen komen deze te vervallen. Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om te pinnen bij de catering punten.

Korting voor members
Alle members ontvangen zoals eerder gecommuniceerd structureel 5% korting op aankopen bij de catering punten binnen het stadion. Let op: deze korting kan alleen worden toegepast bij betalingen met de DiGiCard.