Aanvullende informatie Fortuna Sittard - Feyenoord

De derde thuiswedstrijd op rij brengt Feyenoord naar Sittard. De ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee wist de twee voorgaande om te zetten in drie punten, mede dankzij de steun vanaf de thuisvakken. Deze wisselwerking hopen we ook tegen de Rotterdammers terug te zien. Met deze aanvullende informatie ben je in ieder geval goed voorbereid. Klik hier voor een compacte factsheet, welke je eenvoudig met je vrienden kunt delen! 

Parkeren

Indien je besluit de wedstrijd te bezoeken met de auto, is het belangrijk om te weten dat er vanuit de gemeente structureel wordt gehandhaafd op het onjuist parkeren tijdens wedstrijddagen. Zet daarom de auto op een van de parkeerplaatsen of op een van de parkeervelden in de omgeving van het stadion: P4, P5, Sabic (€3,00), Ballorig (€4,00) en DSM (gratis).

Arriva
Op wedstrijddagen is het als member nog steeds mogelijk om met 50% korting te reizen op het traject van Arriva, zowel trein als bus. Om gebruik te maken van deze korting dient er op voorhand een digitaal ov-ticket te worden aangeschaft. Klik hier om de reisvoorwaarden te lezen en jouw digitale ov-ticket aan te schaffen. Het is helaas niet mogelijk om de korting te ontvangen bij de aanschaf van een ticket op het station of in de bus. 

Kaartverkoop

Voor de wedstrijd tegen Feyenoord gelden restricties op de kaartverkoop. Met een geldige club- of seizoenkaart is het mogelijk om maximaal vier kaarten te bestellen via Mijn Fortuna. Het aanschaffen van kaarten is mogelijk tot zondag 1 mei 16:30 uur. Er zal geen fysieke kaartverkoop plaatsvinden aan de dagkassa’s. 

Fanshop

De fanshop in het stadion is met de opening van de fanshop in het centrum enkel nog geopend op wedstrijddagen. Met thuiswedstrijden openen de deuren vanaf twee uur voor de wedstrijd, wat tegen Feyenoord betekent dat de fanshop zal openen om 14:45 uur. Tijdens de wedstrijd is de fanshop gesloten. Na het laatste fluitsignaal zal de fanshop nog geopend zijn tot 19:30 uur.

Fanplein

Rondom de wedstrijd tegen Feyenoord wil Fortuna Sittard jong en oud een onvergetelijke dag bezorgen. Het Fanplein zal ditmaal worden gerealiseerd op het binnenplein van het Tom Dumoulin Bike Park. Er zullen diverse activiteiten worden opgezet, waarbij de jeugdige fans hun energie kwijt kunnen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van een hapje of drankje. Dit alles gebeurt onder de begeleiding van een DJ. Het Fanplein opent om 14:45 uur.

Entree & Pre-party

De poorten van het stadion gaan twee uur voor de wedstrijd open, om 14:45 uur. Ondanks het wegvallen van de corona restricties, willen we iedereen adviseren om tijdig naar het stadion te komen. Op deze manier voorkom je dat je de eerste minuten mist. Om de doorstroom te verspreiden zal er ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord weer een cateringsactie zijn, waarbij je tot 16:15 uur een halve liter bier of frisdrank ontvangt voor de prijs van een kleine. Daarnaast zal een DJ de tribunes voorzien van muziek, eveneens tot 16:15 uur.

Belangrijke noot: Bij binnenkomst zal er een zerotolerancebeleid worden gehanteerd op het dragen van clubuitingen van of het zichtbaar aanmoedigen van de tegenpartij, de toegang tot het stadion kan op basis van deze gronden worden geweigerd of op een later de toegang ontzegd worden. Daarnaast kan er om een ID gevraagd worden.

Catering

Betaalkaart (DiGiCard) en munten
De DiGiCard is voor members online op te waarderen via Mijn Fortuna. Indien je niet in het bezit bent van een DiGiCard, is een reguliere betaalkaart aan te schaffen bij een van de kassa’s in het stadion. Hiervoor wordt een borg gevraagd van €2,50. Met deze kaart is het niet mogelijk om online op te waarderen, dit dient te gebeuren bij een van de kassa’s. Het blijft tot de laatste wedstrijd van het seizoen 2021/2022 tevens mogelijk om met de groene munten te betalen. Na het lopende seizoen komen deze te vervallen. Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om te pinnen bij de catering punten.

Korting voor members
Alle members ontvangen zoals eerder gecommuniceerd structureel 5% korting op aankopen bij de catering punten binnen het stadion. Let op: deze korting kan alleen worden toegepast bij betalingen met de DiGiCard. 

Catering na afloop
Na afloop van de wedstrijd zal alleen cateringpunt Noord 2 geopend blijven. De rest van de punten sluiten vanaf de 88e minuut van de wedstrijd.