Aanvullende informatie: Fortuna Sittard - Ajax

Na een zomerstop staat een nieuw Eredivisie-seizoen op het punt van beginnen. Fortuna Sittard begint de nieuwe voetbaljaargang op 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen Ajax. Dit doen de geel-groenen in een uitverkocht Fortuna Sittard Stadion. Door de massale steun vanaf de tribunes is het goed om voorafgaand aan de aftrap -die staat gepland om 16:30 uur- de belangrijkste zaken samen te vatten. 

FACTSHEET

Zero-tolerance

Bij binnenkomst zal er een zerotolerancebeleid worden gehanteerd op het dragen van clubuitingen of het zichtbaar aanmoedigen van de tegenpartij, de toegang tot het stadion kan op basis van deze gronden worden geweigerd of op een later moment de toegang ontzegd worden. Daarnaast kan er om een ID gevraagd worden.

Kom op tijd!

Alle kaarten voor de reguliere vakken van het Fortuna Sittard Stadion zijn uitverkocht, wat betekent dat er een flinke mensenstroom zal ontstaan rondom het stadion. Daarom adviseren we om tijdig naar het stadion te komen en het deze te betreden. De poorten van het Fortuna Sittard Stadion openen twee uur voor de aftrap, om 14:30 uur. 

Extra bierpunt bij FRS

Om de doorstroom bij de cateringpunten bij de Fernando Ricksen Side te optimaliseren, is besloten om komend seizoen het extra bierpunt te openen. In dit punt kunnen enkel halve liters Brand bier worden besteld. Het betreffende cateringpunt is te vinden ter hoogte van de ingang FRS/A.

Het betalen met de groene cateringmunten is niet meer mogelijk. 

Nog geen fysieke kaart?

Ben jij nog niet in het bezit van een fysieke kaart? Neem dan contact met ons op. Dit kan door tijdens kantooruren te bellen (046 411 3440) of langs te komen. Het is tevens mogelijk om tijdens de wedstrijddag langs te komen bij de ticket-unit. 

Fanshop in het centrum blijft gesloten

In verband met de wedstrijd, blijft de fanshop in het centrum van Sittard op zaterdag gesloten. Hierdoor kan de fanshop in het stadion op tijd open, namelijk om 14:30 uur.