Aanvullende informatie: Fortuna - RKC Waalwijk

Fortuna treft zaterdag 15 oktober om 18:45 uur RKC Waalwijk. De wedstrijd staat in het teken van het naderende Oktoberfeest Sittard en onze G-vrienden, waarbij een gedeelte eerder op de dag deelneemt aan  de eerste editie van het Zwaluwen G-vriendentoernooi. Om goed voorbereid op pad te gaan, lees je hier alle aanvullende informatie voor de wedstrijd tegen de Brabanders.

Factsheet

G-Vrienden

De zaterdag begint al vroeg voor een deel van onze G-vrienden. Om 12:00 uur wordt op het complex van V.V. Sanderbout de eerste editie van het Zwaluwen G-toernooi afgetrapt. De 150 deelnemers brengen na afloop van het toernooi een bezoek aan het Fortuna Sittard Stadion om de wedstrijd bij te wonen. Tevens komen er 350 extra vrienden, in het kader van de twintigste G-vriendendag, naar het duel tegen RKC Waalwijk.

Pre-Oktoberfeest

Op 21 oktober gaat het Oktoberfeest Sittard weer van start. Opwarmen doe je dit keer bij Fortuna met een heus Pre-Oktoberfeest. Aan de buitenzijde van het stadion, ter hoogte van de Fernando Ricksen Side, worden diverse activiteiten gerealiseerd. Daarnaast zijn er eet- en drinkgelegenheden en uiteraard muziek. DJ Dirndl opent het Pre-Oktoberfeest om 15:00 en sluit om 18:00 uur af. In de tussentijd brengen ook Tiroler Teufel (15:30) en Richtig Rex (16:30) een bezoek aan het plein. 

Dresscode: Oktoberfeest! 

Ook voor onze jongste fans is er voldoende te beleven tijdens het Pre-Oktoberfeest. Zo is er een draaimolen en speeltoestel aanwezig. Daarnaast kunnen de jongste fans zich gratis laten schminken en genieten van een heerlijke -eveneens gratis- suikerspin of een zakje popcorn, zolang de voorraad strekt. 

Fanshop(s)

In verband met het Pre-Oktoberfeest blijft de fanshop in het centrum van Sittard zaterdag gesloten. Daar staat tegenover dat de fanshop in het stadion al om 15:00 uur haar deuren opent. Tevens zal er merchandise verkocht worden rondom het plein waar het Pre-Oktoberfeest wordt georganiseerd.