Aanvullende informatie: Fortuna - PSV

Fortuna speelt komende zondag opnieuw thuis. Ditmaal is PSV de tegenstander in het eigen Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd, aftrap om 14:30 uur, wordt gespeeld in een goedgevuld huis, zorg dus dat je optijd naar het stadion komt. Om de tijd te overbruggen keert het pre-hour terug en zal er ook een DJ aanwezig zijn om tot een half uur voor de aftrap plaatjes te draaien. Alles wat je over deze wedstrijd moet weten vind je hieronder. 

Factsheet

scannen tickets Fortuna-app

Uiteraard is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot het stadion middels de QR-code van jouw seizoenkaart en/of tickets in de Fortuna-app. Om de doorstroom bij de toegangspoorten te bevorderen is het wenselijk om de helderheid van de telefoon alvast op 100% te zetten.

zero tolernace-beleid

Bij binnenkomst zal er een zerotolerancebeleid worden gehanteerd op het dragen van clubuitingen of het zichtbaar aanmoedigen van de tegenpartij, de toegang tot het stadion kan op basis van deze gronden worden geweigerd of op een later moment de toegang ontzegd worden. Daarnaast kan er om een ID gevraagd worden.