Aanvullende informatie: Fortuna - FC Volendam

Na een interlandonderbreking wacht zondagmiddag opnieuw een thuiswedstrijd voor Fortuna. Voor de break werd er in de slotfase afgerekend met Excelsior: 0-1. Het betekende de eerste overwinning voor nieuwbakken hoofdtrainer Julio Velázquez en tevens de eerste driepunter voor Fortuna. In de wedstrijd tegen FC Volendam moet dit debuut voor de Spanjaard een passend vervolg krijgen. Dat doen we ook dit keer weer met zoveel mogelijk steun vanaf de tribunes. Ben jij een van hen, lees dan goed onderstaande informatie. Zo voorkom je verrassingen. 

Factsheet

Kidsplein

Fortuna organiseerde vorig seizoen meermaals met succes een Kidsplein, waar de jeugdige fan voorafgaand aan de wedstrijd terecht kan voor versnaperingen, merchandise en natuurlijk diverse spellen en activiteiten. Er was dan ook geen twijfel over om het ook in het huidige voetbalseizoen te realiseren. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam is de eerste keer. Het plein opent twee uur voor de wedstrijd, om 10:15 uur. 

Het Kidsplein wordt gerealiseerd op het grasveld ter hoogte van de ticketunit en de ingang Oost/Zuid. Hierdoor zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Mochten deze veranderen, waardoor het niet wenselijk is om het Kidsplein door te laten gaan, zullen we dit tijdig communiceren via onze officiële kanalen. 

Optreden Nomi Stern

In de rust van de wedstrijd zal Nomi Stern het veld betreden om haar nummer Ich goan laeve ten gehore te brengen. De Sittardse heeft een breed repertoire van Duitse, Engelse, Nederlandse en Limburgse liederen.